Taxgemena H-pennut

Tämän Taxgemena-pentueen äiti on musta, kaunis ja iloinen Donna eli Taxgemena Black Velvet. Sen isä on hieno englannintuontimme, maailmanvoittaja Hampdach Black is Back eli Blackie, joka on upeilla jälkeläisillään kuudessa pentueessa todistanut olevansa poikkeuksellisen vahva ja hyvä periyttäjä. Donnan emä Taxgemena Zing Zang Zilla on omaa narttulinjaani, joka lähtee ihanasta kantanartustamme Mimin Timantista. Nämä koirat ovat saaneet käyttötuloksensa helposti.

Isäksi tälle pentueelle ryhtyi komea, mukava ja menestyksekäs Unita's The King. Sen isä Jumarnic Choc Com Choc Au on Australian tuonti. Kingin emä Unita's Midas Touch on periyttänyt erittäin kauniita jälkeläisiä useassa pentueessa ja on itsekin varsinaisesta tähtipentueesta. Musta, komea King on jo jättänyt useassa pentuessa kauniita ja kivoja pentuja aiemmin, sillä itsellään on pitkä rivi kauneustitteleitä ja se lienee yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä lyhytkarvaisista mäyräkoirista Suomessa. Katso King Kennelliiton Jalostustietokannassa klikkaamalla nimeä kuvan alla.

Pentueen sukutaulu.

Pennut syntyivät maaliskuussa 2016. 3 poikaa ja 2 tyttöä musta punaisin merkein

Haemme pennuille ennen kaikkea hyviä, osaavia tai siihen tosissaan pyrkiviä mäyriskoteja. Ota ajoissa yhteyttä ja jutellaan lisää.

 

LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA

Taxgemena Black Velvet "Donna"

(Hampdach Black is Back x Taxgemena Zing Zang Zilla)

 

C.I.E LV MVA HeW-11 HeJW-11 V-11 JV-11 EEV-12 V-12 EEV-13 HeW-13 SEV-13 EEV-14​

Unita's The King
(Jumarnic Choc Com Choc Au x Unita's Midas Touch)

 

 

The mother of this litter is Taxgemena Black Velvet, after famous Hampdach Black is Back. The father is one of the most perfectly moving dachshunds, the extremely winning and sweet natured Unita's The King.

Puppies were born in March 2016: 3 + 2 black and tan.

If you are interested in a puppy from us, please contact us in good time.

 

 

      Kasvattaja-Akatemia

Olen suorittanut Suomen Koirankasvattajien Kasvattaja-Akatemian

 

 

 

      

Yhteydet | Contact

Anu Hämäläinen
Vantaa, Finland

p. +358 (0)400 611706
anu.hamalainen@pp7.inet.fi
www.taxgemena.com

Facebook

 

 

 

© Kiitos kuvista sivuillamme | Thanks for pictures on our site to

Mimmi Holmberg, Liisa Kouvola, David Dalton, Viivi Alaluusua, Lassi Johansson, Mikko Marttinen, Susanne Staal, Sini Mäenpää, TEXTerri, Tuija Helkiö, Kiki Rasijärvi, Kia Laurila

Kuvia ei saa kopioida luvatta. | Do not copy without permission.

Powered by Aava