Mitä voit odottaa hankkiessasi pentua meiltä

Pennuille haemme koiran tuloon hyvissä ajoin valmistautuvia perheitä, joissa koirat saavat elää mäyräkoiran arvoista elämää perheenjäseninä.

Meillä on pentueita melko harvoin. Jos olet kiinnostunut omasta Taxgemena-pennusta, ota ajoissa yhteyttä. Otamme ennakkovarauksia vastaan sopivilta kotiehdokkailta.

Ensin haluamme kuitenkin varmistaa, että tiedät mitä olet hankkimassa ja millaista sitoutumista se vaatii. Monipuolisena koirana mäyräkoirasta on kaveriksi monenlaiseen puuhaan. Silti on hyvä aina muistaa, että vieteiltään se on metsästyskoira ja "riistan" perään lähteminen tai sen kaivaminen on alituinen kiusaus. Mäyräkoirat ovat pitkäikäisiä, pentua hankkiessasi sitoudut jopa yli 15 vuoden koiran omistajuuteen. Toivomme, että rotu on sinulle ennestään edes jonkin verran tuttu, kun mietit pennun hankkimista.

Meiltä luovutetuista pennuista:

Pennut kasvavat perheen arkielämän keskellä, tottuen muihin koiriin, lapsiin ja kodin ääniin, elämän rytmiin sekä puuhiin. Ne pääsevät sään salliessa ulkoilemaan, niiden kanssa vietetään paljon aikaa ja niille opetetaan meillä mm. sisäsiisteyden alkeita. Leipätyömme on muualla kuin koirankasvatuksessa.

Pennun hinta sisältää mm. rekisterikirjan, kirjalliset ohjeet ennen pennun tuloa, kirjalliset ohjeet pentua noudettaessa, tunnistusmerkinnän eli mikrosirun, eläinlääkärin todistuksen, ruokaa, tarvikkeita, suullista neuvontaa ja koko koiran iän kestävän tuen ja neuvonnan. Pennun hinta meillä on 1100 euroa.

Vaikka käytämme jalostukseen mieluiten koiria, jotka on palkittu niin näyttelyissä kuin käyttökokeissakin, se ei tarkoita, että vaatisimme aktiivista koiraharrastusta pennun ostajilta.

Näyttelyissä korkeasti palkittu koira on virallisesti todettu erinomaiseksi rotunsa edustajaksi, käyttökoetulokset taas kertovat mäyräkoiran itsevarmuuden ja rohkeuden takaavien luonnollisten taipumusten ja viettien olevan tallella. Ne ovat mielestämme vähimmäisvaatimuksia jalostukseen käytettäviltä koirilta.

Jos pennun perhe innostuu harrastamaan koiransa kanssa, olemme mielellämme apuna ja tukena uuteen harrastukseen tutustumisessa.

Soita ja kysy lisää - jos päädymme yhteisymmärrykseen, voit tehdä ennakkovarauksen pennusta.

 

What to expect when buying a puppy from us

We have puppies very seldom. If you want more information in English, please don't hesitate to contact the breeder by email or phone.

We want our puppies to become your family members and we expect you to understand the possibilities and limitations of this particular breed before you commit.

We gladly take pre-reservations - our puppies are often already sold when they are born.

We do not sell puppies to large kennels or to live in crates.

 

 

      Kasvattaja-Akatemia

Olen suorittanut Suomen Koirankasvattajien Kasvattaja-Akatemian

 

 

 

      

Yhteydet | Contact

Anu Hämäläinen
Vantaa, Finland

p. +358 (0)400 611706
anu.hamalainen@pp7.inet.fi
www.taxgemena.com

Facebook

 

 

 

© Kiitos kuvista sivuillamme | Thanks for pictures on our site to

Mimmi Holmberg, Liisa Kouvola, David Dalton, Viivi Alaluusua, Lassi Johansson, Mikko Marttinen, Susanne Staal, Sini Mäenpää, TEXTerri, Tuija Helkiö, Kiki Rasijärvi, Kia Laurila

Kuvia ei saa kopioida luvatta. | Do not copy without permission.

Powered by Aava